Endinsa't a Can Gel

i viu les teves experiències en aquest petit gran paradís


Can Gel és una masia rústica del segle XIX, amb la construcció característica de les cases tradicionals catalanes del litoral mediterrani.  

El jardí de 500 m2 té cuidat cada detall. És un luxe i un privilegi submergir-se en ell, doncs ofereix la calidesa i l'exclusivitat que hom tant busca. 

L'interior de 300 m2 conserva l'estil rústic propi de les masies catalanes de fa dos-cents anys, amb els terres de tova catalana i sanefa, i els sostres amb bigues de fusta a la vista.

L'acurada decoració mediterrània, acompanyada pels colors blancs i blaus del mar, li donen aquest caliu innat que fa que cada ambient i estança, siguin un racó per a a ser gaudit.

L'estil mediterrani és l'ànima de la casa. El blanc i el blau imperen, alhora que entren en harmonia amb la decoració neutra, les rajoles de fang, els elements naturals, les bigues de fusta a la vista, els complements de fibres vegetals... aportant un ambient rústic i càlid. La Masia Can Gel és una casa amb ànima pròpia, que t'impregna i et sedueix, que t'acull i et captiva. 


Jardí

El jardí té diversos espais i cadascun d'ells és únic: la zona barbacoa i la porxada per als menjars a l'aire lliure, la piscina central rodejada de vegetació mediterrània, el racó chill out que convida a l'evasió... I tots aquests espais individuals formen un conjunt que alhora és l'entorn ideal com a nucli de reunions a l'aire lliure, cerimònies i banquets exteriors. 

Garatge privat - Facilitat d'aparcament a la zona

Piscina privada

Barbacoa

Porxada amb menjador d'estiu

Zona chill out

Pou amb aigua per al reg

Interior · planta baixa ·

L'amplitud i rústica calidesa de la planta baixa li donen un toc de distinció única. 

Disposa de cuina totalment equipada i amb llar de foc · rebost· majestuós menjador central d'ambient summament captivador i mimada decoració · habitació individual · lavabo complet.


Interior · primer pis ·

El primer pis, al que s'accedeix a través d'una preciosa escalinata, té tres balcons amb vistes al jardí. 

Disposa de dues suites de matrimoni amb lavabos privats· una habitació central equipada amb quatre llits distribuïts en dues lliteres ·  una sala Zen. 

Capacitat d'allotjament/dormir: 9 persones.