A Masia Can Gel ens caracteritza l'exclusivitat i la distinció. Escollir la nostra opció és triar l'espai i l'entorn ideals per als vostres esdeveniments i celebracions més íntimes, especials i úniques. 

Aquest entorn natural i d'aire rústic mediterrani, té els avantatges d'estar tan sols a quinze minuts de Barcelona i ser de proper i fàcil accés. 

Ens agrada l'exquisidesa i això és el que us oferim, tant en la cura de l'espai interior i exterior, com en el tracte i atencions que rebreu tu i els teus. 

Treballem per a tu, per a la distinció que et mereixes, perquè no et falti detall i perquè et quedi el dolç record inoblidable i les ganes de repetir. 

El nostre lema és la qualitat i l'exclusivitat, i el nostre objectiu és que la teva experiència a Masia Can Gel sigui única. 

Casaments, comunions, batejos, aniversaris, aniversaris de noces, dinars o sopars festius, reunions, conferències, formacions, dinars i sopars d'empresa, llançaments de producte, tasts i experiències

Deixa-ho tot a les nostres mans,

doncs cuidarem de tu, dels teus i del teu esdeveniment perquè no falti detall i rebis el millor tracte. Les vostres prioritats són les nostres, i treballem amb els millors professionals que s'adequaran a les vostres necessitats i demandes. 

El nostre lema és la distinció i la qualitat,

i l'exclusivitat del lloc i la cura amb què organitzem la teva celebració, és digne de tots els que vulgueu submergir-vos en un dia únic i amb tot luxe de detall. Tenim el millor per a tu i els teus: L'organització, la música, la il·luminació, la decoració, el mobiliari adequat per a la teva festa o esdeveniment, l'art floral, el càtering selecte i el millor personal a la teva disposició.

Interior i exterior de somni,

per gaudir del teu esdeveniment tant a l'ampli i acollidor menjador de la masia, com al jardí que respira pau a cadascun dels seus racons.


Vols allotjar-te a Can Gel?

Heu acabat l'esdeveniment o celebració i voleu pernoctar a casa o allargar la vostra estada? Tens la masia a la teva disposició amb capacitat de dormitori per a 9 persones. Reserva la teva nit amb temps!

Gaudeix dels serveis que et proporcionem :

Vols fotografiar el teu esdeveniment o estada per immortalitzar els moments i perpetuar-los en imatges? Et proporcionem la nostra fotògrafa, l'artista amb què treballem de la mà i que és sinònim de confiança i garantia de qualitat. 


(

  • Tot tipus d'esdeveniment a Masia Can Gel és de marca pròpia. No es permet organització externa, doncs la propietat té el seu propi organitzador d'esdeveniments i càtering.
  • Horari per a esdeveniments: la jornada completa inicia a las 11:00 h. i finalitza a les 23:00 h.
  • No es poden realitzar esdeveniments nocturns ni pot excedir-se l'horari de les 23:00 h.
  • Possibilitat de pernoctació 9 persones amb check out a les 10:00 del dia següent. Consulti tarifa d'esdeveniment + pernoctació.
  • Durant el període del 15 de juny fins el 15 de setembre no s'organitzen esdeveniments a Masia Can Gel.

Parlem i ho organitzem junts?